Localitatea Tunari, Ilfov

Tunari_ilfovCasele de vanzare sunt amplasate in localitatea Tunari din judetul Ilfov.

Accesul spre localitatea este unul foarte usor, prin soseaua Pipera Tunari.

Localitatea Tunari se afla imediat dupa localitatea Pipera, dupa trecerea soselei de centura a capitalei Bucuresti. Localitatea Tunari se invecineaza cu Pipera, Sectorul 1 din Bucuresti, Otopeni, Balotesti si Stefanesti. Tunari are acces direct la soseaua de centura. Autostrada spre Ploiesti se afla la doar 5 minute de mers cu masina, la fel si DN1, principalul drum ce asigura accesul spre centrul tarii. La aproximativ 10 minute se afla si iesirea spre Moldova. Localitatea Tunari are acces direct cu Pipera, Balotesti, Otopeni si Stefanesti.

Comuna  din Ilfov este formata din doua sate: Tunari si Dimieni.

Din Tunari pana in centrul capitalei Bucuresti, intrand pe soseaua de centura si apoi pe DN1, accesul se face in doar 30 de minute indiferent de momentul zilei.

In localitate ai toate serviciile de care ai putea avea nevoie: gradinita normala, gradinita cu program prelungit(doar 200 de lei costa gradinita, aceasta fiind una moderna, nou construita), supermarket MegaImage, Teren de fotbal sintetic, sala de sport, parc si loc de joaca pentru copii, dispensar.

Comuna din Ilfov are peste 5000 de locuitori. Foarte mulți dintre aceștia sunt mutați din București în ultimii ani. Aproximativ 30% din case sunt construite dupa 1989.

Majoritatea strazilor sunt asfaltate si iluminat public.

Comuna este legata administrativ de Consiliul Județean Ilfov, nefiind subordonată deci unei alte localități.

In afara parcului care a fost construita in comuna si care are si loc de joaca, aceasta dispune si de acces direct la Padure.

Exista aici atat biserica catolica cat si ortodoxa. Biserica ortodoxa este amplasata in localitatea Tunari iar biserica ortodoxa este amplasata in localitatea Dimieni.